Koliko puta ste krenuli ka klubu, shvativši da Vam sam put do tamo kvari raspoloženje? Ako želite da zagarantovano dobru noć, tu ima mnogo više stvari na koje morate da mislite, nego šta ćete obući ili gde izaći – morate takođe da planirate kako ćete doći tamo. Odlazak sa Limo Star-om je jednostavan način da budete sigurni da u klub stižete sa dobrim raspoloženjem koje će Vas držati celu noć.

Započnite noćni provod od trenutka kad pređete prag Vaše kuće, sa svetlosnim efektima, dobrom muzikom i glasnim ozvučenjem koje će limuzini dati klubsku atmosferu. Uživajte u hladnim pićima i komforu na putu ka klubu – zaboravite na gužvu u prevozu, dosadne razgovore u taxiju ili šetnju po lošem vremenu.

Naši prijateljski nastrojen i profesionalan servis nastojaće da učini više od prevoza do same destinacije. Obavestite nas koji su Vam planovi i možda ćemo moći da povučemo neke veze i da Vas stavimo na guest – listu i napravimo rezervaciju za Vas.

Ako želite potpuno bezbrižnu noć, možete nas bukirati i za povratak, a mi ćemo se pobrinuti da stignete kući brzo i sigurno. Nećete morati da razmisljate o hvatanju taksija ili nekog sredstva javnog prevoza – mi ćemo biti u pripravnosti i čekati da Vas u bilo koje vreme vratimo kući, onog momenta kada se Vaš noćni provod završi.