Samo bogati i slavni mogu da priušte da ih kupe, tako da je iznajmljivanje limuzine savršen način da se osećate posebno. Limuzina znači ekskluzivitet, komoditet, privatnost, crveni tepih i VIP prevoz u svakoj prilici koju možete da zamislite.

Sigurni smo da ćete svoje venčanje ili momačko, odnosno devojačko veče zauvek pamtiti, ali iznajmljivanje limuzine garantuje da će vaš poseban dan svima ostati urezan u sećanje ako se odlučite da obezbedite ovaj vid transporta svojim gostima. Kada se uputite u restoran da proslavite godišnjicu braka, pobrinite se da i taj događaj učinite nezaboravnim. Ako slavite kraj školovanja, predlažemo vam da svoju limuzinu rezervišete na vreme, jer pripreme za sezonu matura počinju sa prvim vesnicima proleća. Osim što ćete se osećati kao zvezda večeri i provesti baš onako kako ste zamislili, vožnja limuzinom pravi je izbor zato što ne morate da brinete o bezbednosti, udobnosti i tajmingu dolaska. Onima koji nakon proslave žele da nastave žurku savetujemo da izbegnu upravljanje motornim vozilom i da do splava ili kluba stignu sa stilom. Iskustvo naših klijenata potvrdilo je da je vožnja do hotela limuzinom (ili nekim drugim vidom luksuznih vozila koja vam nudimo) najbolji lek za džet-leg.

Flaša šampanjca je tu da veče započne glamurozno.

Chrysler 300c Limo

1h 2h 3h 4h dan broj sedenja
150 250 350 450 600 10

Limuzina koja može da primi 10 putnika stvorena je veliko društvo. Enterijer je opremljen vrhunskim sedištima, kao i sistemom osvetljenja i ozvučenja, što ga čini idealnim da napravite atmosferu zabave, druženja i dobrog provoda.

Detaljnije

Hummer H2 Limuzina

1h 2h 3h 4h dan broj sedenja
260 430 550 630 800 20

Spoj nespojivog, terensko vozilo i limuzina u isto vreme, impresioniraće vas dizajnom i komforom, što znači samo jedno – u Hummer limuzini veče će početi baš onako kako treba za vrhunsku zabavu sa prijateljima.

Detaljnije

Lincoln Town Car Black

1h 2h 3h 4h dan broj sedenja
150 250 350 450 600 10

Sofisticirana crna boja ove limuzine savršena je metafora za uvod u nezaboravno veče. Dovoljno je prostrana i potpuno opremljena da pruži raspoloženje kakvo očekujete kada slavite poseban događaj sa grupom prijatelja.

Detaljnije

Lincoln Town Car XL

1h 2h 3h 4h dan broj sedenja
150 250 350 450 600 10

Lincoln Town Car Krystal Big predstavlja sam vrh naše ponude za iznajmljivanje limuzina. Ne samo što je napravljena od strane Krystal-a, najbolje kompanije za pravljenje limuzina, već je i oprema koju poseduje nešto što je dodatno izdvaja od ostalih. Digitalne komande za regulaciju klime u zadnjem delu, kontrolu ambijentalnog svetla, DVD player sa čak 3 ekrana, mini-bar sa frižiderom i takvo ozvučenje da se nećete usuditi da njegove granice. Limuzina je dugačka čitavih 8.6 metara i u mogućnosti je da ugosti do 10 putnika. Ko nije imao prilike da se vozi u automobilu sa vazdušnim amortizerima, imaće priliku da vidi kako vožnja može biti udobna da pomislite da plovite jahtom.

Detaljnije