Limo Star iznajmljivanje kola za svadbu preporučuju mnogobrojne agencije koje se bave organizacijom venčanja, sale za proslave, fotografi, cvećare, kao i mnogi drugi čije su delatnosti povezane sa venčanjima. Možete uživati i u potpunosti se prepustiti našoj posvećenosti u pružanju izuzetne usluge iz koja će učiniti da Vaš dan bude poseban.

Moderne (svadbene) kočije iz bajke – sa stotinama besnih konja pod sjajnom haubom

To da život bar ponekad može da bude kao bajka, to svi dobro znamo.

I svesni smo da su baš ti, tako specijalni trenuci, nešto što ćemo pamtiti čitavog života, sećajući ih se zauvek s radosnim osmehom i blagom nostalgijom.

A možda i najlepši od svih tih i takvih, bajkolikih dana je – dan našeg venčanja!

Jer samo tada mi javno objavljujemo svoju punu ljudsku zrelost i svima dajemo na uvid izabrani sastav naše bračne ekipe koja će od ovog trenutka zajedno i složno igrati sve derbije i najvažnije utakmice naših života. Ova mala zajednica (naš all star tim, venčani „dvojac s kormilarom“, taj sudbinski duet) se konačno formira i objavljuje tog nezaboravnog dana, koji se trajno pamti i bezbroj puta prepričava.

Uostalom, tog dana smo na okupu sa svima koji su nam stvarno najbliži, sa svima koje volimo i koji nas vole. A i obučeni smo lepše i svečanije nego inače, pa nam je i držanje nekako ozbiljnije i otmenije.

Nimalo slučajno, tada u opštinu ulazimo kao da smo državnici, praćeni svitom svojih prijatelja i rođaka (a u crkvi čak imamo i prave-pravcate krune na glavi).

Ali, ipak, i tog dana postoji nešto što daje sasvim posebnu aromu čitavom ovom vedrom prazniku. Nešto što svemu dodaje čudesnu atmosferu iz oživljene bajke u kojoj smo upravo mi glavni junaci.

Reč je NAJLEPŠEM PUTOVANJU NAŠEG ŽIVOTA.

O onom momentu našeg izlaska iz kola pred opštinom (ili crkvom) i prvim zajedničkim bračnim trenucima odmah nakon međusobnog prstenovanja i dvostrukog: „Da!“ – u onom predvodničkom vozilu pred dugom kolonom super  raspoloženih svatova.

„Sveže venčani“ („Just married!“), u savremenim kočijama, mi – baš kao i davno nekada – jednako privlačimo zadivljene poglede naših sugrađana što se radoznalo dižu na prste i pokušavaju da vide mladoženju i mladu u paradnom automobilu na čelu motorizovane kolone sa zvanicama.

I samim izborom ovog čeličnog svadbenog galopera, mi konačno potcrtavamo i krunišemo svoj najvažniji, onaj venčani dan. Jer, kao što tog dana nećemo biti u nekom svom uobičajenom svakodnevnom odelu (već u najlepšem izdanju), tako bi bio red da i kola u koja ćemo zakoračiti, kao tek oženjeni ili udati, budu isto tako najlepša, jedinstvena i nezaboravna.

Nekada su „besni četvoroprezi“ prkosno kasali varoškim korzom, pred opštinom ili crkvom, a danas su tu ulogu preuzeli specijalno odabrani automobili, oni koji izazivaju uzdahe svih koji za njima zadivljeno okreću glavu.

A od skoro, kod nas postoje i agencije koje, poput LIMO STAR-a, nude najlepše primerke „čeličnih konja & kočija“ našeg vremena – i to, doslovno, svih vrsta.

Za svačiji ukus i džep.

Tu su i savršeno očuvani i uglancani starinski „oldtajmeri“ (poput božanstvenog crvenog „jaguara“, nezaboravne „opel Olimpije“ iz pedesetih, retkog „fordovog“ modela „A“ iz 1932. godine ili jedinstvenog autobusa napravljenog u Srbiji negde baš uoči Drugog svetskog rata), pa ona dugačka i raskošna limuzina kao iz holivudskih filmova ili s njujorških ulica (famozniLincoln Town Car), luksuzni primerci mercedesa klase „S“, „audija 8“, „poršea Panamere“ i aristokratskog „bentli“ kabrioleta, ali i sportski „maserati GT“ i skupoceni „aston martin“…

Prosto za ne poverovati!

Toliko raskošnih grla iz najluksuznijih svetskih „auto-štala“, a sve to ipak dostupno onima koji žele da svoje poslednje momačko i devojačko i prvo venčano putovanje obeleže na stvarno nezaboravan način.

I kao što iznajmljeni crni smoking i najluksuznija venčanica nisu  nikakav znak snobizma ili bahatosti, već označavaju želju mladenaca da se pred svetom pokažu na najbolji i najelegantniji mogući način, tako se i iznajmljivanjem nekog od najlepših (a sada dostupnih) automobila priziva sreća i budući uspeh mladoženje i njegove izabranice.

I najlepše odelo, i romantična venčanica, i zlatne burme, i što bolji izbor jela i restorana, i odabrani muzičari na venčanju, i specijalni hotel pun zvezdica za „medeni mesec“ – PA I NAJLUKSUZNIJI SVADBENI AUTOMOBIL – označavaju samo našu prirodnu ljudsku želju da se bar ovog dana potpuno izdvojimo iz onoga što nas inače okružuje i sebi priredimo „dan iz snova“.

Tog dana smo prinčevi i princeze, kraljevi i kraljice, dame i gospoda, nešto elitno i zaista nesvakidašnje. I to zaslužuje, eto, još jedan mali dodatni napor i ne tako veliki izdatak da na par sati sebi priuštimo automobil o kom smo maštali. Da nas u novi život dovezu i iz svih problema iznesu ovi sjajni četvorotočkaši kakve voze najpopularniji filmski junaci i pripadnici svetskog džet-seta.

I bez obzira da li ćete u svoj „život udvoje“ ući u „limou“ nalik jahti, u blistavom „jaguaru“, fenomenalnom „bentliju“, moćnoj „Panameri“, žestokom „maseratiju“ ili „aston martinu“ kakav voze Džejms Bond i engleski premijer, onaj osećaj kad uđete u ove besne mašine i raskošne fotografije koje će sve to zabeležiti za vaše potomstvo – naprosto nemaju cenu.

Zaslužili ste da bar jednom u životu ostvariti vaše snove.

I nemojte nipošto propustiti ovu sudbinsku šansu.

Jer se tako nešto ne može opisati rečima, ni platiti novcem.

To je, baš kao u onoj reklami: stvarno NEPROCENJIVO.