Naša delatnost – Iznajmljivanje vozila

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo našu firmu, usluge i vozni park. Iznajmljivanje-limuzina je firma sa sedištem u Beogradu, rođena zbog Vaših potreba. Glavni cilj nam je potpuno zadovoljstvo naših korisnika, kao i pružanje usluga po najboljim cenama.

Zašto biste se odlučili za nas

Postoji veliki broj razloga, ali navešćemo Vam samo neke od njih. Iznajmljivanje nekog od vozila iz naše ponude ulepšaće Vašu svadbu, napraviće senzaciju na Vašoj maturi ili nekom drugom slavlju, privućićete veću pažnju na Vašoj promociji, ili će neki redak primerak oldtajmera učiniti Vašu reklamu ili film interesantnijim.

Limostar je pozicioniran kao vodeći servis, kad se radi o iznajmljivanju limuzina na našim prostorima, iz više razloga:

  • Luksuzna vozila i oldtajmeri u savršenom stanju.
  • Sva vozila redovno prolaze tehničke provere, kako bi se ispoštovali najviši sigurnosni standardi.
  • Stručno osoblje zaduženo za održavanje mehanike se brine da flota naših vozila uvek bude u vrhunskom stanju.
  • Garantovano najbolji odnos cena – kvalitet.
  • Odlična komunikacija izmedju našeg dispečerskog centra i vozila, uz konstantno praćenje letova, kako bi se osigurali da će Vaše vozilo stići na vreme na aerodrom.
  • Visok standard, luksuzna vozila, pouzdan prevoz u Beogradu, Srbiji, a i šire.

Bilo da se odlučujete za iznajmljivanje automobila zbog nekog posebnog događaja ili da se jednostavno provozate kroz grad, na nas se možete osloniti. Mi smo tu da Vam obezbedimo veliki broj oldtajmera, luksuznih vozila i limuzina koji odgovara upravo Vašim željama i potrebama.

Limuzine, oldtajmeri, luksuzna i sportska kola

Naš vozni park raspolaže s automobilima od malih sportskih dvoseda, preko nekoliko decenija starih oldtajmera, do najnovijih luksuznih i modernih limuzina. Naša filozofija je izgrađena na pružanju rešenja i podrške našim korisnicima. U slučaju da u našoj bazi ne nađete auto koji želite, kontaktirajte nas i potrudićemo se da Vam ga obezbedimo u najkraćem roku.